Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Limitált kiadás! Trimeszter 1 - 3 db-os termékcsomag + ajándék Trimeszter terhességi gyorsteszt 1 db-os- Magyarországon belül Ingyenes, közvetített kiszállítással

Limitált kiadás! Trimeszter 1 - 3 db-os termékcsomag + ajándék Trimeszter terhességi gyorsteszt 1 db-os- Magyarországon belül Ingyenes, közvetített kiszállítással
 • Limitált kiadás! Trimeszter 1 - 3 db-os termékcsomag + ajándék Trimeszter terhességi gyorsteszt 1 db-os- Magyarországon belül Ingyenes, közvetített kiszállítással
16 470 Ft

Amennyiben 3 havi Trimeszter 1-et vagy annak jód-mentes változatát megrendeli, ajándékba adunk mellé egy 1 db-os Trimeszter Terhességi Gyorstesztet!

 

 • Az ELSŐ TRIMESZTER-ben a zigótából embrió fejlődik, megtörténik a barázdálódás, a szedercsíra és a hólyagcsíra kialakulása, valamint a beágyazódás után a velőcső kialakulása. A méhlepény is ebben az időszakban alakul ki, és a köldökzsinór kapcsolatot létesít a magzat és a méhlepény között. A központi idegrendszer fejlődését átölelő időszak ez.

  Figyelem! Ajánlott a tervezett várandósság előtt, már a felkészítési időszakban is a Trimeszter 1 tabletta fogyasztása a magas folsav tartalma miatt, mivel a terhesség 6. hetére a velőcső kialakul, így a kismama, mire megtudja, hogy gyermeket vár, ez a fejlődési szakasz már lezárul.

  A folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésben (pl. méhlepény, embrió stb.) és a normál aminosav szintézisben. Megemelt mennyiségű folsavra a tervezési időszakban és a várandósság első 12 hetében van szükség. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, sejtosztódásban, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

  A kismamáknak ajánljuk a jó minőségű, kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást!

   

  A Trimeszter Terhességi Gyorsteszt a megtermékenyülés után 7-10 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal alkalmas a terhesség korai kimutatására, az esedékes következő menstruáció kimaradása előtt 3-6 nappal, a teszt kiváló érzekenysége miatt.

  További információ megtalálható a Trimeszter Terhességi Gyorsteszt weboldalán.

Webáruház készítés