Trimeszter Prémium 1
Trimeszter Prémium 1
14 970 Ft

Trimeszter Prémium 1

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL
A VÁRANDÓSSÁGRA FELKÉSZÜLÉS ÉS A VÁRANDÓSSÁG ELSŐ SZAKASZÁRA (0-3 HÓNAP)

SZERVES SZELÉN HOZZÁJÁRUL A NORMÁL PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉSÉHEZ.
JÓDOT NEM TARTALMAZ!
ÚJ D3 VITAMINNAL, *SZÓJABAB OLAJ ALLERGÉNT NEM TARTALMAZ!

A kiegészítő folátbevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője. Célcsoportot a fogamzóképes korú nők alkotják, és a minimum jótékony hatás napi 400μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folátbevitellel érhető el. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. A kismamáknak ajánljuk a jó minőségű, kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást!

 

Az ELSŐ TRIMESZTER-ben a zigótából embrió fejlődik, megtörténik a barázdálódás, a szedercsíra és a hólyagcsíra kialakulása, valamint a beágyazódás után a velőcső kialakulása. A méhlepény is ebben az időszakban alakul ki, és a köldökzsinór kapcsolatot létesít a magzat és a méhlepény között. A központi idegrendszer fejlődését átölelő időszak ez.

 

VITAMINOK, ÁSVÁNYIANYAGOK ÉS NYOMELEMEK
800 μg QUATREFOLIC® + SZERVES SZELÉN*

MAGAS, 4. GENERÁCIÓS FOLÁT TARTALOMMAL, MELY 5MTHF - GLÜKOZAMINT TARTALMAZ*

 

*A Trimeszter termékcsalád továbbfejlesztett változata.

 

14 970 Ft
Részletek

Étrend-kiegészítő termék. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Cikkszám
Trimeszter_Premium_1
Kiegészítő termékek