Trimeszter Prémium 3
Trimeszter Prémium 3
14 970 Ft

Trimeszter Prémium 3

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS NYOMELEMEKKEL
A VÁRANDÓSSÁG HARMADIK SZAKASZÁRA (7-9 HÓNAP)

SZERVES SZELÉN HOZZÁJÁRUL A NORMÁL PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉSÉHEZ.
JÓDOT NEM TARTALMAZ!
ÚJ D3 VITAMINNAL, *SZÓJABAB OLAJ ALLERGÉNT NEM TARTALMAZ!

A várandósság fejlődési szakaszaira, a harmadik trimeszterre kínálunk vitaminokat és szerves kötésű ásványi anyagokat is tartalmazó étrend-kiegészítő terméket kismamáknak. A termékcsaládban található vas, magnézium, réz, szelén és cink szerves formában van jelen. Kalciumot szerves formában is tartalmaz. A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál csontozat, fogazat fenntartásában valamint hozzájárul a normál izomműködéshez. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez és fenntartásához. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és a hemoglobin képződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A réz a szervezetben részt vesz a normál vasszállításban, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A kismamáknak ajánljuk a jó minőségű, kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást!

A magzat harmadik fejlődési szakasza a 28. héttől a születésig tart. Már érett tüdővel rendelkezik a várandósság 35. hetében. Aktívan mozog, nagy ütemben fejlődik hétről-hétre. A 39. héten pedig felveszi a születési testhelyzetét. Napról-napra gyarapszik, eléri születési súlyát.

 

VITAMINOK, ÁSVÁNYIANYAGOK ÉS NYOMELEMEK
500 μg QUATREFOLIC® + SZERVES SZELÉN*

MAGAS, 4. GENERÁCIÓS FOLÁT TARTALOMMAL, MELY 5MTHF - GLÜKOZAMINT TARTALMAZ*

 

*A Trimeszter termékcsalád továbbfejlesztett változata.

 

14 970 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Étrend-kiegészítő termék. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Cikkszám
Trimeszter_Premium_3